vier programma's

Ik ben mama

Sporten na de zwangerschap

EEN OP EEN SPORTEN NA DE ZWANGERSCHAP

Personal Training

Voor wie?

Voor vrouwen die graag een op een sporten na de bevalling. Ben jij pas bevallen of sport je alweer even, maar ervaar je nog steeds klachten aan je buik, rug, bekken of bekkenbodem? Dan is Personal Training iets voor jou. Twijfel je of het iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op.

Over personal training

Tijdens de Personal Training sport je een op een met een personal trainer. In de trainingen besteden we speciale aandacht aan je buik, rug, bekken en bekkenbodemspieren. De delen van je lichaam die tijdens de zwangerschap het meeste te verduren hebben. We bekijken samen wat jouw lichaam nodig heeft. Met uitgebreide aandacht voor houding, ademhaling en bewegingspatronen.

Doel

Het doel van de trainingen is om je na de bevalling klaar te stomen om weer deel te nemen aan reguliere trainingsprogramma’s. Tijdens de trainingen worden ook situaties uit het dagelijks leven nagebootst (tillen, dragen, duwen, etc.). Je leert hoe je deze bewegingen goed uitvoert, met de juiste houding en ademhaling.

SPORTEN NA DE ZWANGERSCHAP IN EEN KLEINE GROEP​

Group Training

Voor wie?

Voor vrouwen die pas zijn bevallen of al een tijdje geleden zijn bevallen. Wil je weer onder deskundige begeleiding beginnen, maar weet je niet helemaal waar je rekening mee moet houden? Of heb je misschien nog klachten aan je buik, bekkenbodem of rug? Twijfel je of het iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op.

OVER GROUP TRAINING

Tijdens de Group Training sport je met maximaal 8 deelnemers samen. In de trainingen besteden we speciale aandacht aan je buik, rug, bekken en bekkenbodemspieren. De delen van je lichaam die tijdens de zwangerschap het meeste te verduren hebben. We bekijken samen wat jouw lichaam nodig heeft. Met uitgebreide aandacht voor houding, ademhaling en bewegingspatronen.

Doel

Het doel van de trainingen is om je na de bevalling klaar te stomen om weer deel te nemen aan reguliere trainingsprogramma’s. Tijdens de trainingen worden ook situaties uit het dagelijks leven nagebootst (tillen, dragen, duwen, etc.). Je leert hoe je deze bewegingen goed uitvoert, met de juiste houding en ademhaling. Train samen op je eigen niveau.

TRAINING EN VOEDINGSBEGELEIDING NA DE ZWANGERSCHAP

Lifestyle traject

Voor wie?

Voor vrouwen die graag fit willen worden na de zwangerschap en daarbij ondersteuning willen op het gebied van gezonde voeding.

Over lifestyle traject

Tijdens het 12 weken Lifestyle traject krijg je wekelijks een training in groepsverband. We besteden we speciale aandacht aan je buik, rug, bekken en bekkenbodemspieren. De delen van je lichaam die tijdens de zwangerschap het meeste te verduren hebben. We bekijken samen wat jouw lichaam nodig heeft. Met uitgebreide aandacht voor houding, ademhaling en bewegingspatronen. Daarbij sta je het gehele traject onder begeleiding van een voedingscoach. Je ontvangt wekelijks tips, je kan dagelijks je vragen stellen aan je coach en iedere twee weken plannen we een fysieke coaching afspraak in de studio.

Doel

Het doel van de trainingen is om je na de zwangerschap verantwoord fit te krijgen. Tijdens de trainingen worden situaties uit het dagelijks leven nagebootst (tillen, dragen, duwen, etc.). Je leert hoe je deze bewegingen goed uitvoert, met de juiste houding en ademhaling.

Het doel van de voeding is om je te begeleiden, coachen en te ondersteunen met een gezond voedingspatroon om je doel te halen.

Start vandaag!

Enthousiast?